Таг - Здравко Савески

Македонија Политика

Раскол меѓу членовите на Левица: Кој лаже во врска со пучот во партијата?

Синоќа партијата објави дека во нивните редови е спречен пуч. Во раните утрински часови, пак, Здравко Савески со свое соопштение и различно гледиште на пучот...