Таг - Багуз

Свет

Исламската држава уште претставува закана и по територијалниот пораз поради „спијачите“

И покрај тоа што арапско-курдски сили кои ги поддржуваат САД објавија во саботата дека го освоиле последното упориште на ултрарадикална сунитска организација...