Категорија - Свет

Политика Свет

Над 270 членови на избирачките одбори во Индонезија починале од замореност по рачно пребројување на гласови

Десет дена откако во Индонезија се одржаа најголемите избори во еден ден во светот, починале над 270 членови на избирачки одбори, главно од последици на замор...

Политика Свет

Утре во Шпанија се одржуваат едни од најнеизвесните избори во поновата историја

Утре во Шпанија се одржуваат едни од најнеизвесните избори во поновата историја, каде пет партии се натпреваруваат за надмоќ со речиси исти шанси за да...