Категорија - Македонија

Македонија Политика

Пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ ја напушти седницата на Комисијата за надворешни работи

Пратениците на ВМРО-ДПМНЕ во знак на револт ја напуштија денешната седница на Комисијата за надворешни работи, на која за прв пат во историјата на Република...