Архива - мај 2019

Македонија

Далип: Египќаните не можат да ги остваруваат уставно загарантираните права и слободи, ќе реагираме до Меѓународната заедница

Припадниците на етничката заедница на Египќаните, кои за жал, се етничка заедница врз која се врши повеќекратна дискриминација, етничка заедница која нема ниту...